Een gezonde huid is een mooie huid…

... maar niet iedere huid is hetzelfde. Daarom kijk ik niet alleen heel nauwkeurig naar de huid maar komen ook andere relevante aspecten aan bod zoals allergieën, huidig cosmeticagebruik, medicijngebruik, zongewoonten en voeding.

Een individueel advies met betrekking tot reiniging en verzorging komt tot stand na een intakegesprek in combinatie met de beoordeling van de huid. Je zult begrijpen dat een bezoek aan mijn praktijk alleen niet voldoende is om een gezonde huid te verkrijgen. Indien je thuis je 'eigen' producten blijft gebruiken, met chemische conserveringsmiddelen, minerale olie en parfum ben je weer terug bij af… en kan er dus geen structurele verbetering verwacht worden in de conditie van jouw huid.

Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. 

De zorg die je thuis besteedt met de juiste producten is van het grootste belang. Wil je ook een gezonde, mooie, stralende huid, kennismaken met De la Tête, Praktijk voor echte huidverbetering, de producten van LakShmi, S.P.A. of dr. Baumann? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een huidanalyse. Deze bestaat uit;

- intake gesprek
- SkinScanner huidanalyse
- meting van vocht- en vetpercentage van de gezichtshuid 
- bespreken huidige cosmeticaproducten
- advies met betrekking tot productgebruik
- informatiepakket en mini’s van geadviseerde producten
 
Tijdens deze afspraak zal er een huidanalyse plaatsvinden door middel van de SkinScanner en zal het vocht- en vetpercentage van de huid worden gemeten. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen kom je met een schoon gezicht, zonder crème. De avond van tevoren reinig en verzorg je je gezicht zoals je gewend bent. 's Morgens reinig je je gezicht alleen met water en gebruik je ook geen verzorgende producten. Als je dat fijn vindt dan kun je wel wat mascara aanbrengen.
 
Voorafgaand aan de afspraak ontvang je, per email, een digitaal intakeformulier.
Dit vul je van tevoren in en we nemen de informatie, tijdens ons persoonlijk gesprek, samen door.  
 
Voor een huidanalyse reserveer ik 30 minuten in de agenda en je betaalt hiervoor slechts € 27,50.

Benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? 
Neem contact op voor een afspraak! 


 


 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen