Een gezonde huid is een mooie huidů

... maar niet iedere huid is hetzelfde. Daarom kijk ik niet alleen heel nauwkeurig naar de huid maar komen ook andere relevante aspecten aan bod zoals allergieën, huidig cosmeticagebruik, medicijngebruik, zongewoonten en voeding.

Een individueel advies met betrekking tot reiniging en verzorging komt tot stand na een intakegesprek in combinatie met de beoordeling van de huid. U zult begrijpen dat een bezoek aan mijn praktijk alleen niet voldoende is om een gezonde huid te verkrijgen. Indien u thuis uw ‘eigen' producten blijft gebruiken, met chemische conserveringsmiddelen, minerale olie en parfum bent u weer terug bij af… en kan er dus geen verbetering verwacht worden in de conditie van uw huid.

Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. 

De zorg die u thuis besteedt met de juiste producten is van het grootste belang. Wilt u ook een gezonde, mooie, stralende huid, kennismaken met De la Tête, Praktijk voor echte huidverbetering, de producten van S.P.A, Les Gavots of dr. Baumann? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een huidanalyse. Deze bestaat uit;

- intake gesprek
- SkinScanner huidanalyse
- meting van vocht- en vetpercentage van de gezichtshuid 
- bespreken huidige cosmeticaproducten
- advies met betrekking tot productgebruik
- informatiepakket en mini’s van geadviseerde producten
- korte gezichtsreiniging en dagverzorging
 
Tijdens deze afspraak zal er een huidanalyse plaatsvinden door middel van de SkinScanner en zal het vocht- en vetpercentage van de huid worden gemeten. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen komt u met een schoon gezicht, zonder crème. De avond van tevoren reinigt en verzorgt u uw gezicht zoals u gewend bent. 's Morgens reinigt u uw gezicht alleen met water en gebruikt u ook geen verzorgende producten. Als u dat prettig vindt kunt u wel oogmake-up aanbrengen.
 
Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u, per email, een digitaal intakeformulier.
Dit vult u van tevoren in en we nemen de informatie, tijdens ons persoonlijk gesprek, samen door.  
 
Voor een huidanalyse reserveer ik 30 minuten in de agenda en u betaalt hiervoor slechts € 25,00.

Ik kijk met belangstelling uit naar uw bezoek.
Graag tot ziens.
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen