Huidverbetering en huidvernieuwing voor een huid die schoon, glad en zacht aanvoelt.

 

De Bio Peel Natuurlijke Kruidenpeeling helpt jou naar een stralende huid!

Bio Peel is een kruidenpeeling, zonder waterstofperoxide, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen jouw huid polijst en van binnenuit gaat herstellen met direct zichtbaar resultaat. Zie het als een voedingssupplement dat wordt opgenomen door de huid. De kruidenmix wordt ingemasseerd en geeft je huid een vitamine boost. In tegenstelling tot sommige andere peelings verdunt de Bio Peel de huid niet en mag deze peeling het hele jaar door ingezet worden. Mits je je huid maar goed beschermt met een zonneproduct met SPF 50 en niet actief gaat zonnebaden.

Welk doel heeft de Bio Peel Kruidenpeeling?
In kuurverband draagt de Bio Peel Kruidenpeeling bij aan;  

- Algehele huidverbetering
- Een gladdere huid
- Herstel van een onrustige huid
- Opfrissen van een doffe, vale huid
- Een fijnere poriestructuur
- Herstel na puistjes (acne)
- Vermindering van fijne lijntjes/rimpels
- Een minder slappe huid
- Verhelderen van pigmentvlekjes

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan, heeft een natuurlijke 'glow' en de huidtextuur is verfijnd.

Wanneer heb je resultaat? 
Je kunt je huid eenmalig een flinke boost geven door de kruidenpeeling tussen je reguliere gezichtsbehandelingen door in te plannen. Een gladde, zachte huid met een egale teint zal tevoorschijn komen.

Wil je ècht resultaat bij bijvoorbeeld fijne lijntjes en onzuiverheden, dan stel ik je een kuur voor van 3 tot 6 behandelingen met een interval van 1 tot 2 weken. Ondersteuning met bijpassende producten voor thuisgebruik is dan een absolute aanrader! Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel te herhalen.

Hoe voelt de behandeling?
Tijdens en na de behandeling kan je huid prikkelend of tintelend aanvoelen, ook kan je huid wat warm en rood zijn, alsof je lekker in de zon hebt gezeten. Deze eventuele roodheid trekt vanzelf weer weg. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. Hierdoor kan het zijn dat er na de behandeling sprake is van ‘een pukkeltje (of meer) extra’. De huid gaat opruimen, die pukkel zou je sowieso gekregen hebben maar wellicht op een ander moment.

Nazorg
Je huid zal wat gevoeliger zijn, mede doordat een aantal dode huidcellagen weggenomen is. Je huid kan ook wat droger en trekkeriger voelen en na 3 tot 5 dagen zelfs wat gaan schilferen. Met een volle crème of huidolie kun je je huid soepel houden en zijn de schilfertjes nauwelijks zichtbaar. Omdat je huid, vanwege het verwijderen van de dode huidcellagen, minder goed beschermd is tegen UV-straling gebruik je ALTIJD, OOK OP EEN BEWOLKTE WINTERSE BINNENDAG, TEN MINSTE 7 DAGEN na de Bio Green Peel een ZONNEBRANDCRÈME MET SPF 50. Echt zonnebaden of de zonnebank kan pas 14 dagen na de behandeling en vergeet ook dan zéker je zonbescherming niet!

Wanneer kan de Bio Peel Kruidenpeeling niet worden uitgevoerd?
Zogenaamde contra-indicaties voor de kruidenpeeling zijn:

- Virale infecties (koortslip, ook als deze bijna weg is), de infectie kan zich verspreiden
- Open wondjes
- Actinische keratose, zogenaamde zonschade, ‘ruwe pigmentvlekjes’
- Gebruik van retinoïden (vitamine A-zuur)
- Als er korter dan 14 dagen voor je geplande kruidenpeeling een botox-, hars- of fillerbehandeling heeft plaatsgevonden
- Als er korter dan 6 weken voor je geplande kruidenpeeling een Microdermabrasiebehandeling, sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel), IPL of  laserbehandeling heeft plaatsgevonden. 

Tarieven Bio Kruidenpeeling

Losse behandeling (± 60 minuten): €  82,50
Kuur van 3 behandelingen:            € 280,00*

* Inclusief LakShmi producten ter waarde van ± € 60,00.
150 ml SunVeda SPF 50 gezichtscrème en 30 ml olieserum.

Alle 3 de behandelingen worden in de agenda gereserveerd en het totaalbedrag dien je te voldoen bij afname van de eerste behandeling.

Wil je een afspraak inplannen? Whatsapp de la Tête


 

  Afbeelding invoegen