Vergoeding door ziektenkostenverzekeraar

Last van (jeugd)puistjes, acne, onzuivere huid?
Ga niet zelf lopen peuteren maar ga naar de huidprofessional!

Hoe vroeger je met een goede behandeling start, hoe kleiner de kans is dat je littekens overhoudt.
 
Gouden bergen beloven doe ik niet en dat kan ik ook niet. Wat ik wel kan is, samen met jou, werken aan een betere huidconditie. Uit ervaring weet ik dat een goede behandeling in mijn praktijk al een mooie stap is naar een beter huidgevoel en een rustiger huid. Eenvoudigweg door het zelf thuis voortzetten van de behandeling, doordat je de geadviseerde producten gebruikt, zal je huid zienderogen opknappen. Gun jezelf en je huid een kans op verbetering en maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling. Wellicht is dit ook jouw start, op weg naar een gavere huid.
 
Aangezien ik in het bezit ben van de zogenaamde 'Acnespecialisatie' is het interessant om te weten dat de behandelkosten, tot een bepaald bedrag, gedeclareerd zouden kunnen worden bij de ziektekostenverzekeraar. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt kun je contact opnemen met je verzekeraar. De voorwaarden zijn eveneens terug te vinden in de polisvoorwaarden. Je rekent de behandeling bij mij af en dient zelf de factuur in bij je ziektekostenverzekeraar. 
 
Acnebehandeling – 75 minuten € 87,00
Tot en met de leeftijd van 17 jaar bied ik deze behandeling aan voor € 77,00.
Alle gebruikte producten in deze behandeling zijn specifiek gericht op de aanpak van de acnehuid. De behandeling KAN bestaan uit: 
Reiniging – peeling - verwijderen onzuiverheden – reinigend mineralenmasker - dag-/nachtverzorging

Voor een optimaal resultaat stel ik je een behandelplan voor, inclusief producten voor thuisgebruik.
 
Tijdens een uitgebreid intakegesprek komen verschillende aspecten aan bod, waaronder medicijngebruik, voeding en huidig cosmeticagebruik. Een eerste afspraak zal daarom wat meer tijd in beslag nemen. Hou je hier rekening mee in de agenda? 
 
Of er daadwerkelijk sprake is van acne, en of de behandeling dientengevolge voor vergoeding van een ziektekostenverzekeraar in aanmerking kan komen, is te allen tijden ter beoordeling van De la Tête, Praktijk voor echte huidverbetering. Indien, tijdens het intakegesprek, blijkt dat de behandeling niet voor vergoeding in aanmerking kan komen dan wordt dat aan je medegedeeld. Indien je besluit om de behandeling, om deze reden, niet door te laten gaan wordt er € 27,50 in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.

Benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? 
Neem contact op voor een afspraak! 


 

        
 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen