Huidvriendelijk en effectief!

 
Het beste uit jouw huid halen, dàt is mijn passie en juist daarom heb ik gekozen om te werken met producten die garant staan voor een huidvriendelijke en zeer effectieve aanpak. 

Société Provençale d’Aromatherapie kortweg S.P.A. genaamd
Een 100% natuurlijke productlijn, van de allerbeste biologische kwaliteit, op basis van aromatherapie. Met hoge doseringen essentiële oliën, voor zowel uitwendig als inwendig gebruik. Hierdoor is het mogelijk om (huid)problemen bij de bron aan te pakken! Of je nu last hebt van acne of zweepslag, vertel het me, de kans is groot dat ik samen met S.P.A. wat voor je kan betekenen!
 
Diverse S.P.A. producten bestaan uit composities van 100% etherische oliën en deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! Etherische oliën gaan verder daar waar gewone cosmetica stopt. Zij zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen heendringen, het onderhuids bindweefsel bereiken en daar ècht werken aan de verbetering van de conditie en de structuur van de huid!

Jouw crème wordt op maat samengesteld!
Verschillende thuisverzorgingsproducten kunnen precies voor jouw huidconditie op maat gemengd worden. Zo werk je met het aanbrengen van je dagelijkse crème bijvoorbeeld tegelijkertijd tegen veroudering en aan de verbetering van je couperose of acne. 
Dit is uniek in de schoonheidsverzorging!

Het gaat te ver om op deze pagina alle informatie te delen die er beschikbaar is over de aromatherapeutische producten van S.P.A..
Wil je meer weten? Neem dan vooral hier een kijkje en verwonder je over de mogelijkheden. 

LakShmi, eeuwenoude kennis uit de Ayurveda
LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’. Volgens het principe 'lichaam en geest zijn één' wordt de eeuwenoude kennis van de Ayurveda (=kennis van het leven) ingezet om jou te helpen op je weg naar innerlijk welzijn/balans en uiterlijke schoonheid. De Ayurveda streeft ernaar om jou als persoon in balans te brengen, of dat nu geldt voor hoe je je voelt of voor je huid. Tijdens een LakShmi behandeling komen jij en je huid tot rust. 

dr. BAUMANN; bionome huidverzorging die je huid niet onnodig belast
Het blijkt dat allergieën een steeds grotere rol spelen bij het gebruik van verzorgende cosmetica. Daarom heb ik gekozen voor de producten van DR. BAUMANN. Deze producten worden vervaardigd zonder parfum, chemische conserveringsmiddelen die verantwoordelijk zijn voor een 3 x zo snelle huidveroudering onder invloed van UV-straling, minerale olie (aardolie) sluit de huid af, chemische kleurmiddelen of andere bekende hoogallergene stoffen.
 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen