Aromabrasie® = Microdermabrasie met etherische olie

Een gladde huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden.
 
Wat is het? 
Aromabrasie® is het 100% natuurlijke alternatief voor microdermabrasie. Het bovenste laagje dode huidcellen van de opperhuid wordt, op milde wijze, verwijderd. De Aromabrasie-olie dringt door in de diepere huidlagen waardoor de daar aanwezige cellen beter in staat zijn voedingstoffen op te nemen. Dit geeft een egaler en gladder huidbeeld.
 
Voor welke huidconditie?
Na actieve acne draagt een kuur met Aromabrasiebehandelingen bij aan een egaler huidbeeld. Mee-etertjes en ontstekingen zullen verminderen.
Bij de totaalaanpak van pigmentvlekjes is Aromabrasie® zeer aan te bevelen.
Bij de aanpak van rimpeltjes speelt Aromabrasie®, zéker i.c.m. bindweefselmassage, een mooie rol.
Voor iedereen die de huid een flinke boost gunt.
 
Wanneer?
Omdat de huid wat gevoeliger kan worden voor zonverbranding wordt de Aromabrasiebehandeling uitsluitend uitgevoerd in de maanden oktober tot april. Ga je op wintersport of naar een zonnige winterbestemming meld mij dit dan ruim voor je behandeling zodat we kunnen bekijken of Aromabrasie® verstandig is.
 
Hoe voelt de behandeling?
In de samenstelling van de Aromabrasie-olie zijn onder andere etherische oliën van gember, chillipeper en mosterdzaad terug te vinden. Deze oliën geven, gedurende 1 tot 3 minuten, een prikkelende warmtesensatie. 

Resultaat? Een stralend gezonde en gladde huid! 
 
Thuis verzorg je je huid uitsluitend met de producten van S.P.A. en gebruik je twee weken lang een zonneproduct met factor 50. Dit om eventuele onderlinge reacties van ingrediënten en pigmentvlekken te voorkomen.

Aromabrasie® is als extra bij te boeken als onderdeel van een S.P.A. gezichtsbehandeling en de prijs bedraagt € 31,50.
 
 
Benieuwd wat Aromabrasie® voor jouw huid kan betekenen? 
Neem contact op voor een afspraak!