Dit zeggen klanten

Zo af en toe krijg ik berichten van klanten die mij vervullen met trots!
Mag ik ze met je delen?
 

Sinds afgelopen februari (2019) ben ik bij Schoonheidssalon De la Tete onder behandeling voor mijn acne. Vanaf het eerste contact met Marijke wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt wat betreft de salon! Marijke nam contact met mij op en ondanks onze volle agenda’s maakte zij op korte termijn tijd voor mij om een intake-afspraak in te plannen. De behandeling volgde en tevens volgde daarna een op maat gemaakt advies wat betreft de producten die voor mijn huid het meest geschikt waren. Zowel in het maken van afspraken als in het ophalen van de producten, Marijke maakt er altijd tijd voor en is super flexibel! Ik ben heel tevreden met de keuze die ik heb gemaakt en kan iedereen deze persoonlijke, enthousiaste en betrokken schoonheidsspecialiste aanraden. 
2019, Janna

Ik kom nu ongeveer een half jaar in de praktijk van Marijke. Op het moment dat ik bij haar terecht kwam was mijn huid er slecht aan toe. Ik heb constitutioneel eczeem, veel jeuk, een zeer droge en overgevoelige huid en ik bleek toen ook een onderhuidse ontsteking te hebben in mijn gezicht en hals. Marijke is een warme vrouw die met je meedenkt en zeer betrokken was bij alle ups en downs van mijn proces de afgelopen tijd. We hebben samen telkens de mogelijkheden bekeken en gezocht naar wat het beste werkt. Het is altijd even zoeken voordat je je succesformule hebt gevonden maar het resultaat mag er zijn! Ik ben superblij dat mijn huid nu veel minder droog is, de eczeem minimaal (ook door gebruik van reguliere hormoonzalf ernaast) en er zelfs een zachte glans ontstaat. In de periodes dat ik ook mentaal veel last had van de toestand van mijn huid, was Marijke heel steunend en motiverend. Nu zit ik weer zo goed in mijn vel dat ik zelfs ben begonnen met het maken van een fotoreeks met als thema 'Huid'. Daar haal ik kracht uit.
Sofie, 28 jaar

Ooh Marijke wat ben ik toch blij met jou!! Ik heb sinds tijden heerlijk geslapen en vanochtend zag m’n huid er weer zoveel beter uit ☺
Bedankt dat ik ook de reiki mocht ervaren. Zó bijzonder!! Zoen!
 

Hoi Marijke, weet niet wat er allemaal door mijn huid is ‘opgeslurpt’ maar het effect is top! En dat bij vol daglicht! Groeven worden onbelangrijke lijntjes en ik zie veel minder grauw 🤪 Verheug me op de kuurcrème. En het gekke is dat ik me vandaag heel energiek voelde! Dankjewel voor je hele fijne bijdrage ☺

Marijke, vandaag heb ik al n paar keer onder een tl-lamp gestaan maar het resultaat van de aromabrasie is (juist daar) heel goed te zien! Frisser, stralender en gladder ☺ Fijn!

Een S.P.A behandeling bij Marijke (de la tête) is niet zomaar een behandeling,…
Wat een beleving, wat een feest!
Marijke doet haar werk met zoveel toewijding en passie, ik kan het iedereen van harte aanbevelen!
Dank je wel Marijke!
Jolanda.

In de kleine 10 jaar dat ik klant ben is mijn huid enorm verbetert. Marijke is erg deskundig en dat merk je direct tijdens de behandeling: ze legt op fijne wijze uit wat ze doet en waarom en legt daarbij ook de link met factoren zoals voeding. Daarnaast is ze een ontzettend warm persoon en heb je het gevoel dat je en jouw huid haar volle aandacht hebben waarbij tijd geen rol speelt. Zo is iedere behandeling niet alleen ontspannend (afgesloten met een heerlijke massage die steeds verrast!), maar heeft hij ook echt effect in combinatie met de thuisproducten. Ik kan schoon­heids­salon De la tete aan iedereen aanraden, vooral aan diegenen met een moeilijke huid.
Esmée
 
Heb maar liefst 3 nachten doorgeslapen Marijke, ook qua nachtrust doet het nieuwe dieet dus al wonderen. Is een record!
Marijke! Ben je nu al dankbaar tot aan de eeuwigheid.
 
Vannacht weer zaaalig geslapen, voel me fit en eczeem gaat goed! Je bent met recht de reddende engel!
 
OOOh Marijke ik geloofde de spiegel vanochtend niet... ik kon eigenlijk zo de deur uit. Zo blij weer met jou! 
Komt zeker niet alleen door de producten maar ook door jouw fijne handen 🥰
Fanny (september 2021)
 
En nog meer beoordelingen: