Contact/openingstijden

 

De la Tête, Praktijk voor echte huidverbetering
Marijke de Kok-van 't Hooft
 
Lammenschansweg 18
2313 DM Leiden
Telefoon: 071 – 5156963
Mobiel: 06 – 47779997
 
Email: marijke@delatete.nl
 

Parkeren 
Komt u met de auto? Geef uw kenteken door en ik meld uw auto gratis aan bij de parkeerapp tijdens de duur van uw behandeling. 


Komt u met de fiets? Zet deze dan bij voorkeur in onze voortuin zodat voorbijgangers hier geen hinder van ondervinden.
 
 
Openingstijden
09:00 – 15:00 uur (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
         
20:00 - 21:30 uur (maandag- en dinsdagavond)

Omdat de avonden dit jaar vrijwel allemaal zijn volgeboekt lukt het mij helaas niet om nieuwe klanten aan te nemen voor avondbehandelingen.  

Tijdens het geven van een behandeling heb ik het antwoordapparaat aanstaan. Spreekt u gerust uw naam en telefoonnummer in dan neem ik contact met u op.

Ik neem graag alle tijd voor een behandeling zodat u in alle rust kunt genieten en ontspannen. De aangegeven tijden bij de diverse behandelingen zijn dan ook indicatief. Het kan voorkomen dat een behandeling iets langer of korter duurt dan omschreven. Dit is afhankelijk van wat er daadwerkelijk gedaan dient te worden.

Bent u verhinderd? Misschien kunt u iemand anders een plezier doen met uw afspraak. Als het nodig is de afspraak te verzetten dan hoor ik dat graag minstens 36 uur van te voren. Anders kan 50% van de behandelprijs worden gerekend, met een minimum van € 15,-. Bij het niet annuleren, dus 'no show' zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht.

Wanneer wordt er niet behandeld?
Een gezichtsbehandeling is heerlijk om te ondergaan. Toch kan het zo zijn dat er een reden is om niet te behandelen en om de afspraak af te zeggen. Koorts is een reden om geen behandeling te laten uitvoeren. Het lichaam is immers met belangrijker zaken bezig?! Een koortslip, actief of op z'n retour, is voor mij een stellige reden om geen gezichtsbehandeling uit te voeren. De belangrijkste reden hiervoor is dat het herpesvirus zich over uw gezicht kan verspreiden. Twijfelt u of de behandeling plaats kan vinden dan is telefonisch overleg op z'n plaats. 

Acnebehandelingen

Of er daadwerkelijk sprake is van acne, en of de behandeling dientengevolge voor vergoeding van een ziektekostenverzekeraar in aanmerking kan komen, is te allen tijden ter beoordeling van De la Tête, Praktijk voor echte huidverbetering. Indien, tijdens het intakegesprek, blijkt dat de behandeling niet voor vergoeding in aanmerking kan komen dan wordt dat aan u medegedeeld. Indien u besluit om de behandeling, om deze reden, niet door te laten gaan dan wordt er € 20,00 in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.

Alle prijzen, genoemd op deze website, zijn inclusief 21% B.T.W..

Lid van de ANBOS
De la Tête, Praktijk voor huidverbetering is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten, de ANBOS en is in het bezit van de erkende Acne specialisatie. Uitsluitend gediplomeerde schoonheidsspecialisten kunnen zich aansluiten bij deze vereniging. Een extra zekerheid voor u. U bent in goede handen!
 
Pinnen? Ja graag!
 

KvK nr. 28112730
 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen