Gezicht


      

Gezichtsbehandelingen met S.P.A.producten
Huidverbetering doordat er wordt gewerkt aan de oorzaak van uw huidconditie

 

S.P.A. Ontspanning ± 100 minuten € 107,50 

Reiniging – Granenpeeling – scrub van decolleté - verwijderen van enkele onzuiverheden – wenkbrauw epilatie – 3 minuten stimulerend masker – voedend vruchtenmasker - massage naar keuze (Bindweefsel/Klassiek/Japans/Shiatsu/Cupping) van gezicht, hals, nek en decolleté – dag-/nachtverzorging

 

S.P.A. Reiniging ± 60 minuten € 68,50 

Reiniging – granenpeeling – verwijderen enkele van onzuiverheden – 3 minuten stimulerend masker – voedend vruchtenmasker- dag-/nachtverzorging

S.P.A. Reiniging Jeugd ± 50 minuten € 55,00 

Tot en met 17 jaar. Reinigen – abrikozenscrub- verwijderen van enkele onzuiverheden - zuiverend masker met etherische olie - dag-/nachtverzorging

Extra tijd tijdens een behandeling: verwijderen van onzuiverheden per kwartier: € 17,00


S.P.A. Snel ± 30 minuten € 38,50 

Om snel een betere huidconditie te krijgen. Alleen te boeken indien u ook thuis de producten van S.P.A. gebruikt. Reinigen – granenpeeling – dag-/nachtverzorging. 

S.P.A. Acnebehandeling – 75 minuten € 79,50/€ 70,001)
Alle gebruikte producten in deze behandeling zijn specifiek gericht op de aanpak van de acnehuid.
Reiniging – peeling - verwijderen onzuiverheden – masker - dag-/nachtverzorging
Voor een optimaal resultaat stel ik u een behandelplan voor inclusief producten voor thuisgebruik.
Extra tijd tijdens een behandeling: verwijderen onzuiverheden per kwartier: € 17,00

S.P.A. Zuiver - 75 minuten € 79,50/€ 70,001)
De uitvoering van deze behandeling is gelijk aan behandeling acne. Voor deze behandeling zal worden gekozen als de aard van de onzuiverheden zodanig is dat declaratie bij een ziektekostenverzekeraar niet te rechtvaardigen valt. 
 
S.P.A. Aromabrasie (okt t/m april) € 30,00 (prijs i.c.m. complete gezichtsbehandeling)
Microdermabrasie d.m.v. etherische olie. Doel: het verkrijgen van een gladde en gave huid. Fijne lijntjes, pigmentvlekjes en littekentjes vervagen en de huid krijgt haar stralende frisheid terug.

S.P.A. Decolletébehandeling € 22,00 (prijs i.c.m. gezichtsbehandeling Reiniging)
Reiniging – peeling – huidverstevigende etherische oliën en algen(klei)pakking - specifieke verzorging     

 

Gezichtsbehandelingen met dr. Baumann producten
Huidverzorging

Ontspanning ± 80 minuten € 84,50
Reiniging – dieptereiniging – verwijderen van enkele onzuiverheden – epileren (bijwerken) - massage van gezicht, hals, nek en decolleté – op huidtype afgestemd masker – Liposomen Multi Active variant (hydraterend) - dag-/nachtverzorging

 
Reiniging ± 55 minuten € 65,00
Reiniging – dieptereiniging –verwijderen van enkele onzuiverheden – op huidtype afgestemd masker - dag-/nachtverzorging

*Fruitzuurbehandeling (okt t/m april) € 24,00

Als extra tijdens een gezichtsbehandeling met producten van dr. Baumann.

M
aakt de huid gladder en zachter, lijntjes verfijnen en oneffenheden worden verminderd.
De huid krijgt direct meer glans. Het beste effect wordt bereikt door een kuur van minimaal 3 behandelingen in combinatie met het thuisgebruik van dr. Baumann producten.
 
AHA-peeling / Fruitzuurkuurbehandeling
Fruitzuren verdunnen de hoornlaag van de huid. Met name bij acne is deze laag vaak verdikt waardoor er sneller verstoppingen en ontstekingen optreden. Door deze huidlaag te verdunnen wordt de huid gladder. Zeer geschikt bij acne, acnelittekentjes, rode vlekjes na acne maar ook voor de huid die beschadigd is door teveel zonnen of bij een rokershuid. Kortom, fruitzuur is uitsluitend geschikt bij een verdikte hoornhuid. In de rustperiode tussen twee behandelingen door is een verzorging met DR.BAUMANN Liposome Multi Active in combinatie met een verzorgende crème en reiniging zeer belangrijk. De reden hiervoor is dat deze producten bijdragen aan een voorspoedig herstel en de opbouw van de cellen. Bovendien wordt de talg vloeibaar gehouden waardoor comedonen (mee-eters) minder snel zullen ontstaan. Bovendien dient er, in de eerste dagen direct na de behandeling, op zonnige dagen een sunblock (DR.BAUMANN factor 30, filtert 98% van het UV-licht) gebruikt te worden ter bescherming van de dunner geworden huid.

* Om voornoemde reden wordt, in mijn salon, een kuur met AHA fruitzuren uitsluitend toegepast indien u bereid bent de producten voor thuisgebruik aan te schaffen.
 
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W..


    Afbeelding invoegen